31 Ağustos 2012 Cuma

Kız kardeşimin daracık amını siktim kızlığını bozdum



Selam.Seks Hikayeleri okuyucuları ben 30 yaşındayım. Ben ankarada oturuyorum. 28 yaşındaki Kardeşim ise başka bir şehirde. Babamın memuriyeti dolayısıyle küçükken sık sık şehir değiştiridik. Her gittiğimiz yerde yabancılık çeker ve yalnız kalırdık. Annem ve babam da bizlere karşı pek anlayışlı değillerdi. Bu ortam, git gide kardeşimle beni yakınlaştırıd. Daha o 17 ben 16 . yaşındayken evde yalnız kaldığımız bir gün sevişmeye başladık.

Annem sabah kardeşimi dövmüştü. Babam da beni azarlamıştı. Yani ikimizde moralsiz ve keyifsizdik. Ve mutsuzudk. Öğleden sonra eve geldiğimizde annem söylene söylene yemek hazırlayıp komşusuna gitti. Akşama kadar gelmeyecekti. Babam da işte. Bizim ise arkadaşımız olmadığı için eve mahkumduk. Mutfakta yemek . yerken birbirimizi neşelendirmeye çalıştık. Bu arada Erotik fıkralar anlatmaya başladık. Þu adamın şeyi, kadını şapmışlı fıkralardan. Farkına varmadan iyice azmıştık.

Tatil yöresiydi, egeydi. Hava sıcaktı. Çevremizde herkes seksi olağan yaşıyordu sanki. Biz iyice açtık. Kardeşimle seks yapma düşüncesi böyle bir ortamda geldi aklıma. O ne hissetti bilmiyorum ama, “hadi bir oyun oynayalım yoksa akşama kadar canımız sıkılır” deyince, bana manalı bir gülücükle “ben banyo yapıcam, sakın gelme, odaya gidip soyunacam” demesi ile beni iyice cesaretlendirdi.

Biraz bekledim. Mutfağı topladım. Aniden karar verdim ve soyundum. Bir tek donla kaldım. Odaya dalacaktım. Eğer ters tepki verirse bir şey arıyor gibi yapacaktım. Odaya birden girdim. . O da don atletti. Donu amını çok güzel kavramıştı ve iştah açıcıydı. Atleti boldu ve portakal memeleri arada görünüyordu. Çok seksiydi.

“Kapıyı çalsana önce hayvan” dedi gülerek. Bir taraftan gülüyor bir taraftan sikime bakıyordu. İyice cesaretlendim. “Hayvan deme sikerin” dedim.Karşılık veriyordu. “Ben seni sikerim” dedi gülerek. aslında ensest başlamıştı ama formaliteleri yerine getirecektik. “sikemezsin senin sikin yok, amın var” dedim. kız kardeşimle sikiştim Birden bire güya bana saldırarark üstüme atladı. “Anneme diyecem, ne diyosun sen pislik” diyerek güya boğuşmaya başladık. Ama her yerimiz her yerimize değiyordu. İyice sürtünüyor sıkıca kucaklıyordum.

O da bacaklarıyla bacaklarıma sarılmıştı ve sikim bacaklarında yamuluyordu. Elimi kalçalarına attım ve iyice sıkarak onu yere yatırdım. Yere yatmışken ben de üstüne abandım. “Anaaaa..sikini şeyime koydu. Pis” diye söyleniyor ama altımda kıvrandığı için ikimizi de iyice tahrik ediyordu. Derken kilot üstünden iyice sürtmeye başladım, oda karşılık verdi. Ve dudaklarına yamuldum. Acemice deli gibi öpüştük.

Çok Hoşumuza gitti. Ben atletini yana sıyırıp melerini emmeye öpmeye . başladım. “acıyor, yavaş ol abi” dedi. Daha yeni çıkıyorlardı. Sonra aşağıya eğildim ve amından öpmeye dilimle yalamaya başladım. Çok hoşlandı. Yılan gibi kıvrılıyordu. O da beni yalamaya başladı ama çok acemiydi ve sanırım biraz korkuyordu. Çok fazla bir şey yapmadan sürtüne sürtüne boşaldık.

Hemen toparlandık ve konuşmadan üstümüzü giyinip salona geçtik. Hem çok zevk almıştık, hem korkmuş ve pişman omuştuk. Salonda televizyona bakıyorduk. Ben içimden “keşke bir daha yapsak, daha annemler gelmez” derken, o bana dönmeden “bir daha yapmıycam” dedi. O da suçluluk duyuyordu. Ona sen bilirsin dedim. Birbirimizi tatmin ediyor ve zarar vermiyorsak, kimsenin haberi olmadığı sürece yapabiliriz dedim.

Ses vermedi. . O da hem istiyor hem pişmanlık duyuyordu.Pişmanlığı aynı gün geçti. Biraz zaman geçince yanıma gelip şortunu sıyırdı ve hadi yala dedi. Yalamaya başladım tekrar. Salonda bu kez daha iyi sevişmeye başladık. Her yerimizi yaladık. Birbirimize abi ve kardeşim diye hitap ediyorduk. O bazen “annem bizi görse ne kadar kızar di . mi” diyordu. Galiba biraz da annemden intikam alıyordu.

Böylece başladık ve 6 yıl boyunca sikişmeden her türlü cinsel zevki tattık. Hatta annemler salonda tv izlerken odada koridoru gözleyip ağzına verdiğim bile oldu. Misafirlikte evsahibinin çocuğunu oyalıycaz diye odaya gidip, çoıcuğu saklambaç oynamaya ikna edip, kapının arkasına destek olup kardeşimin amını yaladım. Çok heyecanlı ve zevkli seks anılarımız oldu. Sonra ben okulu kazandım ve başka şehre gittim.

Ara verdik. Sonra birden bire aramız soğudu. Tekrar cesaret edip de konuşamadım. Sadece cinsel işaret olarak algıladığım şeylerle avundum ama asla o günlerden söz edip tekrar birlikte olma teklifinde bulunamadım.Þimdi ikimizde evliyiz ve başka şehirlerdeyiz. Onun da benim gibi ensest hatıraları gözünün önüne akraba sex hikayeleri getirip heyecanlanıp heyecanlanmadığını merak ediyorum.

Ben köpekler gibi pişman olsam da, daha sonra nefsime yenik düşüp hep ensest kardeşimi istedim. Hiç onunla olduğu kadar zevk almadım seksten. Acaba o ne düşünüyor? Þimdi, evli halimizle, bu kadar sanal imkan da varken, kim bilir ne deli sevişmeler yaşar, ne zevkli seksler yapardık.Ben hala kardeşimle ensesti düşlüyorum

19 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. yalana bak yukarda ben 30 yasindayim kardesim 28 yasinda diyor
    altta kiz kardesim 17 ben 16 iken sevistik diyor bu nasil sacmalik insan biraz dusunur sonra uydurur uydurduktan sonra insan bi okur

    YanıtlaSil
  3. müzik eşliğinde ağır tempoda önce 15dk sevişip daha sonra ağır ağır sürtünerek erkekliğimi içinde hissetmek isteyen bayan var mı?kamerada zevkin doruğuna çıkıp delirmek kudurmak zevk sularımı akıtmak istiyorum.o zaman ekleyin adresimi sertsex_31@hotmail.com (kamera yoksa boşuna eklemeyin) zevk var tatmin var tutku seks var gizlilik prensibimdir evli dul bekar bayanlar isteyeni kendi yatak odasında isteyeni cep telefonunda boşaltırım.ya da cep telefonunda güzel dakikalar yaşatırım 0544 463 19 41 ara sex nedir gör.yapışan rahatsız eden birisi asla değilim.çünkü zorla kimseyle sex yapılmaz.yaşım 28 üniversite mezunuyum.gizlilik çok önemli bana göre.asla pişman olmazsınız.kamera olmayan eklemesin adresimi.SES TONU GÜZEL OLMALI.ÇITIRLARI BEKLİYORUM.ÖZELİM AÇIK.

    YanıtlaSil
  4. slm ben izmirden can yaşım40 zevk fantazi ve heyecan seven reel sex ile gerçek mutlulugu tatmak isteyen arzulu istekli ateşli bayanlar ve 3cü tek erkek arayan çiftler olgunlar kapalı çiftler dullar arayabilir çiftlerle deneyimim var her türlü fanteziye varım 0539 354 59 06

    YanıtlaSil
  5. merhabalar ben amasyadan Furkan,yaşadığım cevreden bayanları bekliyorum,gizlilik prensibimdir.Ayrıca bayanların pişman olmayacağını adım gibi biliyorum,sadece cesaret.Evli, dul ,bekar farketmez,hizmet etmek için sizinle seve seve.Tel 0538 040 7323

    Yanıtla

    YanıtlaSil
  6. müzik eşliğinde ağır tempoda önce 15dk sevişip daha sonra ağır ağır sürtünerek erkekliğimi içinde hissetmek isteyen bayan var mı?kamerada zevkin doruğuna çıkıp delirmek kudurmak zevk sularımı akıtmak istiyorum.o zaman ekleyin adresimi sertsex_31@hotmail.com (kamera yoksa boşuna eklemeyin) zevk var tatmin var tutku seks var gizlilik prensibimdir evli dul bekar bayanlar isteyeni kendi yatak odasında isteyeni cep telefonunda boşaltırım.ya da cep telefonunda güzel dakikalar yaşatırım 0544 463 19 41 ara sex nedir gör.yapışan rahatsız eden birisi asla değilim.çünkü zorla kimseyle sex yapılmaz.yaşım 28 üniversite mezunuyum.gizlilik çok önemli bana göre.asla pişman olmazsınız.kamera olmayan eklemesin adresimi.SES TONU GÜZEL OLMALI.ÇITIRLARI BEKLİYORUM.ÖZELİM AÇIK.

    YanıtlaSil
  7. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar. umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar. umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. Arkadaslar 18 yasinda 18 30 yas arasi bayanlar arasin faza lafa gerek yok arayin sikilmemis delik birakmiyim ankaradan olsun. Telefon 05423819495

    YanıtlaSil
  10. kız arkaşım olsa önce yavaşça boynundan öpmeye başlarım.sonra o tatlı göğüslerini emerim.şeftalisinin suyunu boşa harcamam dilimle yalarım.kucağıma alıp zıplatarak boşaltırım.kız arkadaşımdan ayrılalı 1 yıl oldu.elini amcığına uzat okşa yetmiyorsa boşalamıyorsan daha da delirip zevk almak bağırmak çığlık atarak boşalmak istiyorum dersen 0544 463 19 41 i ara sana en güzel dakikaları yaşatacak bir erkek karşında olacak ya da msn imi ekle kamerada zevkten kuduralım .mail adresim sertsex_31@hotmail.com bunlar mutlaka aramızda sır olacak .ben Mustafa yaşım 28 . Ne işin var burada dersen?cevabım doymayan biriyim derim.17-30 yaş arası herkesi beklerim.asla rahatsız edici yapışan bir tip değilim.asla pişman olmayacaksınız garanti veriyorum.ÖZELİM AÇIK.SES TONU SEXİ ÇITIRLARI BEKLİYORUM.İZMİRLİYİM.WHATSAP VAR KARŞILIKLI KONUŞABİLİRİZ.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba ben ist kaan 05385815629 tek ama tek gecelik seks yapmak isteyen evli ciftler evli bayanlar yaşlı olgun dul genc bakire bayanlar got deligini siktirmek isteyen bakire kizlar am yalatmak got deligini yalatmak aminin icine got deliginin icine dil masajı yaptirmak isteyen bayanlar aminin icini got deliginin icini bana kopek gibi yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akitmak isteyen bayanlar kobra gibi büyük kalın damarli yarragimi bogazina kadar sokmak isteyen bayanlar seks sonrası kimse kimseyi tanimayacak aramayacak rahatsız etmeyecek asla asla kesinlikle bu kurallara uygunsan ara yoksa asla asla kesinlikle arama 05385815629 wwatsap carı sms gaylar aramasın

    YanıtlaSil
  12. Ateşli istekli ve doyumsuz kadınlardan hoşlanırım. Birlikte sıcak anların tadını çıkaralım. Kalın seven bayanlar (sadece whatsApp) 0534 033 38 90 (yalnızbayanlar) mesajını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  13. Ateşli istekli ve doyumsuz kadınlardan hoşlanırım. Birlikte sıcak anların tadını çıkaralım. Kalın seven bayanlar (sadece whatsApp) 0534 033 38 90 (yalnızbayanlar) mesajını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  14. Ateşli istekli ve doyumsuz kadınlardan hoşlanırım. Birlikte sıcak anların tadını çıkaralım. Kalın seven bayanlar (sadece whatsApp) 0534 033 38 90 (yalnızbayanlar) mesajını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  15. Slm dogubeyazit civari evli mutsuz dul seksi seven durut amini yalatmak istiyen bayanlar arasn istanbul umranye samandara 05536173814

    YanıtlaSil
  16. SLM İSTANBULDAN EFE BEN 5373071055 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM CARİ WATSAP LİNA VİBER VAR

    Sil

    YanıtlaSil
  17. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil
  18. MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

    0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    * GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

    * EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

    * EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

    * KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

    * TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

    * KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

    * SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

    * 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

    YanıtlaSil