8 Eylül 2012 Cumartesi

Türbanlı yengemi tatilde siktim

 
Merhaba sevgili okurlar; Ben melih. 24 yaşındayım. Okuyacağınız olay gerçekten başımdan geçmiş bir olaydır, hayal ürünü değildir. Olay türbanlı olan yengem Serapla ilgili. Yaz tatillerinde Kuşadasına , dayımların yanına gidiyorum tatil için. Bundan iki sene önceydi. Yine tatil için dayımların yanına gitmiştim. Dayımların evi iki odalı. O sırada dedemler de dayımlaraydı. Doğal olarak odaları paylaşmak zorundaydık. Dayımın kızı dedemler gidecek diye onlarla yatmak istedi. Bana da yengem ve dayımın odasında yere yapılan yatak düşmüştü. Aklımda kötü bir niyet asla yoktu, odaya girene kadar. Yengem yatağın bana doğru olan kısmına yattı. Üzerinde geceliği vardı ve yazlık pike örtünmüştü.

Liseli orospuyu inlete inlete siktim





merhaba sekshikayeniz.com okuyucu  arkadaşlar bu hikayemi okurken gerçekten çok azacaksınız.liseli orospudan aldığım tadı hiçkimseden almadım size bu zevki birazcık anlatmaya çalışacağım.okuyucuları.ben 23 yaşında 176 boyunda sempatk ve sexi bir sekeğim…lafı fazla uzatmadan konuya giriyorum umarın sıkılmazsınız…lise çağlarında bilirsinizki ilk sex deneyimlerinin bol olduğu çağlardır. bende lisede okurken benden 2 yaş büyük olan serpil ile bişeyler yaşıyordum serpille hafta sonları buluşup deniz kenarına tenha cafelere giderdik buralarda bilirsinizki pek fazla olaya giremezdik ve birbirimizi bulduğumuz yerde tahrik etmekten çok hoşlanırdık.

6 Eylül 2012 Perşembe

Azgın dul komşum hergun beni sik diyor



Lise son sınıftaydım. Oturduğumuz apartmana yeni bir komşu geldi. 35 Yaşlarında, güzel bir dul bayan. Bir pazar günü taşındı. Ben de komşuluk hatırına biraz yardımcı oldum. Çok içten tavırlarla teşekkür etti. Annem o gün yeni komşumuzu (jale hanım`ı) yemeğe aldı, ailecek onunla ilgilendik. Ertesi gün okula gittim. 3. Dersimiz kimya idi ve hocamız dersler başlayalı 2 hafta olmasına rağmen henüz gelmemişti. Birden kapı açıldı ve ne göreyim komşumuz jale hanım içeri girmesin mi? Çok şaşırdım, ama az sonra yeni kimya öğretmenimiz olduğunu öğrenince de doğrusu pek memnun oldum.Neyse lafı fazla uzatmayayım, ev uzak olduğu için otobüsle okuldan eve gidip geliyordum.

Yengem yaragımı görunce agzı acık kaldı



selam inilti okurları,yazılan hikayelerden dolayı yazanlara teşekkür ederim gerçekten çok güzel hikayeler var ve okurken sanki bende o anları yaşıyor gibi oluyorum, bir sex anısıda ben göndermek istiyorum umarım beğenirsiniz.Ben kürşat isminde genç bir delikanlıyım. Yengem ile ben her hata dertlesirdik, ama sonra isler tam kıvamına girdi dertlesme sikisme oldu. Bir pazar günü yengem ile dertlesmeye gittim. O gün vucudunun üst kısmını saran siyah beyaz careli bodisini giymisti. Altına bacaklarını sıkan bir pantol. Gögüslerinin ne kadar büyük ve güzel oldugunu size anlatamam. Oturduk beraber birseyler icerken birden kalktı ve oynamakla meskul olan yegenimi yatıracaktı. Bu gün ben yatırabilirmiyim yegenimi diye sordum o da tabii dedi.

Adamın koca götlu karısını sikerken izliyordu




slm ben murat ist dan 32 yasinda 1.80 boy 70kg esmer atletık bırıyım uzatmadan hikayeme geçiyim.hikaya18 hikayelerine bıraktıgım yorumdan telımi alıp arayan mehmet bey le telde konusup sonradan ilk defa eşini baskasına siktirme fantazisi varmıs yardım olabilirmisin dıye sorunca benım canima nimet tabıkı dıyerek eşinin bılgısı olup olmadıgını sordum eşi yanı demetle fantazılerınde varmıs dıyen mehmet beyle bır pazar gunu randevulasıp yazlıklarına gıtcektık iple cekıyodum pazar gununu bu arada koca gotlu demetle telde sex sohbetıne baslamıstık bıle benı telde azdırıyo benı kocamın yanında amımdam gotumden parcala boynuz tak kocama dıyerek azdırıyor bende tabı 31 cekerek rahatlıyo pazarı bekliyom.